Navigate

Studio ONCREATIVE

Liever teruggebeld worden?

Cases

Bekijk hieronder een aantal van onze recent afgeronde projecten.
Staat jouw project hier binnenkort bij?

LUMINA Estates

Branding • WEBDESIGN

LUMINA Estates, gevestigd in de Verenigde Staten, helpt mensen bij het vinden van hun droomhuis. Handmatig selecteren zij aanbiedingen van de hoogste kwaliteit. Wij creëerden een huisstijl en website die aansluit bij hun missie.

Studio B&R

WEBDESIGN

Met als doel ‘online zichtbaarheid’ en het kunnen presenteren van hun werk hebben wij voor Studio B&R, een bedrijf dat zich bezig houdt met interieur design, de website gerealiseerd. 

De Blijde Blaf

Branding • WEBDESIGN

De Blijde Blaf had al een basis website, maar was nog niet wat het zou moeten zijn. Er was gebruik gemaakt van flauwe kleuren, hoekige vormen en een ouderwets lettertype. Wij voerden een rebranding uit voor zowel het logo als de huisstijl en website.

Tara Fotografie

WEBDESIGN

Wij hebben een compleet nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor Tara Fotografie, een gerenommeerde fotostudio die heeft samengewerkt met onder andere Rico Verhoeven, Jandino Asporaat en Famke Louise.

THE HIVE

BRANDING • MERCHANDISE • VIDEO

The Hive Creations; een server hosting bedrijf en de dochteronderneming The Hive Arcade; een grootschalige gaming community, is met ons een samenwerking gestart om hun visie te realiseren. Met (geanimeerde) logo’s en elementen, video, maar ook een uitgebreide merchandise selectie hebben zij hun doelen bereikt.

JUSTIS Legal Solutions

BRANDING • WEBDESIGN

Na een naamsverandering had dit (online) advocaten- en juristenkantoor ook een make-over nodig. Volgens de luxe en moderne persoonlijkheid van JUSTIS realiseerden wij een nieuw logo, huisstijl, website en social media.

ChuChu Events

WEBDESIGN

Design hebben wij gemeen met ChuChu Events. Want met planning, muziek, catering en bloemen verzorgen zij het design van jouw evenement. En met strategie, kleuren, lettertypen en opmaak verzorgden wij het design van hun website.

Kreunen Energy

BRANDING • WEBDESIGN • APPAREL

Wij hebben gefocust op het ontwerpen van een identiteit en website die vertrouwd en professioneel overkomen voor Kreunen Energy; een gecertificeerd installatiebedrijf voor duurzame energie-oplossingen.
Hiermee is hun doel: “meer klanten” behaalt.

YpsilonX

BRANDING • WEBDESIGN • PRINT • VIDEO • MARKETING

Het ontwikkelen van betaalbare ‘Mixed Reality Smart Glasses‘, is een initiatief van YpsilonX. Hun missie, om wereldwijd mensen te kunnen voorzien van deze technologie, moest ondersteund worden met alle mogelijke middelen. Dit project was groot, maar wij waren er klaar voor. Van het logo tot de marketing, wij hebben het verzorgd.

Crypto Herstel

WEBDESIGN

Voor wie zich bezighoud met digitale valuta, ook wel bekend als cryptocurrency, is het risico van je accountgegevens verliezen niet onbekend. Crypto Herstel helpt deze weer terug te krijgen. Voor hun website kwamen zij naar ONCREATIVE.

Your Name

YOUR ASSETS

Professionele strategie, ontwerp en ontwikkeling op maat gemaakt en specifiek afgestemd op jouw doel.

Wij zijn er klaar voor om jouw visie te realiseren.